Chytení pri krádeži. Ukradli televízory a kanistre. Zmizli ručne vyrobené nože.

09.09.2008 Celý región

Chytení pri krádeži: Policajti prešovskej pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali včera pri krádeží v zberných surovinách troch mladíkov.
V čase okolo 11:40 h preskočili oplotenie jednej z prešovských zberní druhotných surovín traja mladíci. To zaregistroval 31 ročný muž bývajúci obďaleč a zavolal políciu. K zberni bola vyslaná policajná hliadka, ktorá na mieste zadržala troch chlapcov z obce Ostrovany , okr. Prešov vo veku 15r. - 16r. Tí mali v úmysle ukradnúť kovový odpad, avšak k tomu sa už nedostali. Polícia všetkých troch obvinila z prečinu pokusu krádeže.

Ukradli televízory a kanistre:
Na políciu vo Svidníku oznámil včera ráno 52 ročný muž z Ladomírovej krádež dvoch televízorov a dvoch 20 litrových plechových kanistrov.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa v dobe od 5.9.2008 do 8.9.2008 do jednej z budov na Nábrežnej ulici vo Svidníku. Pomocou rebríka prešiel cez okienko na poschodí budovy do vnútra, kde z miestností na ubytovanie ukradol dva televízory. Následne z dielne na prízemí ukradol dva 20 litrové plechové kanistre s benzínom. Spôsobená škoda je vyčíslená na 23 000. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Zmizli ručne vyrobené nože:
Policajti zo Starej Ľubovne vyšetrujú krádež ruksaku a nožov v jednej z predajní v Starej Ľubovni.
Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel počas včerajšieho popoludnia cez neuzamknuté vchodové dvere do prevádzky nožiarstva. V suteréne prekonal zámok kovových mreží a z miestnosti pred dielňou odcudzil ruksak, v ktorom bol mobilný telefón, kombinované kliešte s rôznymi nadstavcami a 15 kusov nožov ručne vyrobených z ušľachtilých ocelí. Hodnota nožov predstavuje sumu najmenej 100 000, -Sk. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 101 060. - Sk.
 

Vyberte región